Відвідування водно-інформаційного центру

12-го грудня вихованці арт-майстерні "Намалюю щастя" відвідали „Водно-інформаційний центр”.

Діти ознайомились з водою, процесом водопідготовки, методами раціонального водокористування в побуті, здійснили подорож каналізаційним колектором до очисних споруд Бортницької станції аерації. А також змінили русло річки на макеті, побавились з великими мильними бульбашками, познайомитись із живими рибами — японськими коропами кої. Працівники музею стверджують, що ці рибки можуть виконувати бажання, сподіваємось, що рибка Яша обов'язково здійснить всі заповітні мрії наших маленьких художників!

На зворотньому шляху діти мали змогу помилуватися мальовничими краєвидами, що відкриваються з великої кількості оглядових майданчиків та ”Мосту кохання”.Вихованці арт-майстерні "Намалюю щастя" отримали купу позитивних емоцій та незабутніх вражень і дуже вдячні за представлену їм можливість відвідати цей музей безкоштовно.

/Files/images/robochiy_albom_novini/LdwKCLwPQZs.jpg/Files/images/robochiy_albom_novini/8bMt9S2bbt0.jpg/Files/images/robochiy_albom_novini/UAW_QmBVt_E.jpg /Files/images/robochiy_albom_novini/-TKyF80R-yU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.