Очікуйте Різдво разом з нами!

Відкриттям чудової виставки дитячих робіт та проведенням майстер-класів 16 грудня розпочався ІІІ районний фестиваль декоративно-прикладного мистецтва "В очікуванні Різдва" у Центрі дитячо-юнацької творчості, який започатковано і проводиться відділом декоративно-прикладного мистецтва (завідувач – Козаченко Л. А.).

Вже третій рік поспіль юні митці району представляють на розсуд глядачам свої творчі досягнення: малюнки, витинанки, листівки, керамічні та солом’яні вироби, м’які іграшки, сувеніри. Учасники конкурсу – учні загальноосвітніх навчальних закладів району та вихованці ЦДЮТ. Виставка триватиме до 19 січня, тож ми запрошуємо всіх відвідати її і побачити цю красу на власні очі. Вимогливе журі розпочне свою роботу 30 грудня, і тоді ми дізнаємося імена переможців. А поки педагоги відділу декоративно-прикладного мистецтва проводять «Різдвяні студії», навчаючи дітей і дорослих виготовленню новорічних атрибутів: різноманітних янголів, листівок, сніжинок, зірочок. Вже пройшли майстер-класи з виготовлення глиняних янголят та бісерних сніжинок, які проводили керівник гуртка «Художня кераміка» Тарасенко Ю. В. та керівник гуртка «Бісероплетіння» Єршова О. В. Ми раді були прийняти вихованців Зразкового художнього колективу театру-студії «Барвінок» та Зразкового художнього колективу ансамблю «Квінта». До вихованців школи-інтернату №14 завітала зі своїм майстер-класом керівник гуртка «Барви творчості» Полозюк О. В. На наступному тижні ми чекаємо на наші «Різдвяні студії» вихованців спецшколи-інтернату №18. У суботу, 20 грудня, секрети своєї майстерності розкриють для Народного художнього колективу театру хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» керівник творчого об’єднання «Солом’яне диво» Павленко Р. А. та керівник гуртка «Акварелі» Попкова О. М.

А ще ми запрошуємо всіх на Різдвяні ярмарки, які відбудуться 23 та 24 грудня о 15.00 год. у приміщенні ЦДЮТ. Тут Ви зможете придбати новорічні сувеніри, з любов’ю виготовлені саме для Вас вихованцями Народного художнього колективу студії декоративно-прикладного мистецтва «Слов’яни-АРТ».


Галереї ""В очікуванні Різдва" (2014)"

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.