«Сила патріотів» - захід з військового вишколу

«Сила патріотів» - захід з військового вишколу

6 грудня в ліцеї № 208 спільно з центром дитячо-юнацької творчості проведено патріотичний захід з військового вишколу “Сила патріотів” з нагоди Дня збройних сил України.

Програма заходу передбачала демонстрацію юнаками десятих класів знань та вмінь набутих під час вивчення навчального предмету “Захист Вітчизни”. То ж юні захисники України змагалися: у влучності зі стрільби на мультимедійному тренажері, у командній швидкості неповного розбирання та складання автомату Калашнікова, у спорядженні патронами магазину до АК, у силовій підготовці згинання та розгинання рук, у стройовій підготовці та знанні військових звань.

Учасниками заходу стали 3 відділення учнів десятих класів ліцею № 208 та збірна Технічного ліцею. За підсумками випробувань перемогу здобули представники Технічного ліцею, другим стало відділення 10-а класу ліцею № 208, третіми фінішували 10-в клас.

Привітали та нагородили учасників заходу ветеран АТО, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської РДА Триліс Б.С., директор ліцею № 208 Чемерис М.В.

Переможці змагань, команда Технічного ліцею, 10 грудня представлять Дніпровський район у міському заході “Ми сини твої Україно”.

Методист ЦДЮТ, Ігнатенко С.Г.

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.