Фінал Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «ВІРА.НАДІЯ.ЛЮБОВ.».

06 червня 2015 р., в приміщенні Міжнародного виставкового та конгрес-центру Києва «Український дім» відкрилась Виставка унікальних картин юних переможців одного із масштабніших в Україні - Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «ВІРА.НАДІЯ.ЛЮБОВ.».

Раді повідомити, що 4 вихованки арт-майстерні "Намалюю щастя" стали фіналістками Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Віра.Надія.Любов". Зараз їхні роботи представлені на експозиції малюнків юних художників України, що проходить в МВЦ «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2). Виставка триватиме з 6 червня по 6 липня, то ж усі бажаючі можуть долучитись но неповторного світу дитячих малюнків.

Звичайно, вихованці арт-майстерні "Намалюю щастя" не залишились осторонь такої події і побували на відкритті цієї чудової виставки.Таким чином, мали змогу ознайомитись із кращими зразками дитячого живопису, відвідали цікаві майстер-класи на яких власноруч розписали еко-сумки, навчились працювати в техніці декупаж і розпис по склу та отримали купу незабутніх вражень.

А ми, в свою чергу, щиро вітаємо Давидюк Іванну, Курінську Антоніну, Новосельську Дарію, Сукач Анастасію! Бути фіналістами такого масштабного конкурсу - це велика честь! Тож бажаємо вам наснаги і натхнення, радуйте і надалі нас своїми чудовими картинами!

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.