Стартував кубок Києва зі спортивного туризму

Стартував кубок Києва зі спортивного туризму


Галерея "Кубок Києва зі спортивного туризму"

21 січня стартував відкритий кубок Києва зі спортивного туризму в приміщенні “X-Drive-2017”, перший етап кубку, кубок Дніпровського району, відбувся в спортивному залі ліцею № 208. Змагання проводяться управлінням сім’ї, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Київською міською федерацією спортивного туризму спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації та Центром дитячо-юнацької творчості Дніпровського району.

До програми змагань включено особисто-командні змагання в подоланні дистанції “Смуга перешкод”. Першість проводилася на дистанціях І, ІІ та ІІІ класів серед учасників трьох вікових груп. Різниця між класами дистанцій полягає в складності та кількості перешкод які потрібно подолати якнайшвидше. Переможці та призери змагань мали можливість виконати або підвищити спортивні розряди.

У змаганнях взяло участь 125 спортсменів різних вікових категорій, представників туристських гуртків та клубів Києва та інших міст, серед яких 1 майстер спорту України та 12 кандидатів в майстри спорту. Дніпровський район традиційно представили вихованці гуртків спортивного туризму ліцею № 208, ЗНЗ № 265 та Центру дитячо-юнацької творчості.

У І класі змагалися юні туристи молодшої вікової групи 2004 — 2006 років народження. Серед хлопців призерами змагань стали: Мирослав Нагірняк-І місце, Лев Діденко-ІІ місце, обоє з команди “Архімед” (ліцей № 208), Дмитро Федоріненко-ІІІ місце з ЦДЮТ Дарницького району. Серед дівчат Дарина Адаменко з м. Ніжин виборола І місце, Марина Д’яченко з Дарницького ЦДЮТ — ІІ місце, Валерія Куйда з Ніжина-ІІІ місце.

У ІІ класі першість виборювали спортсмени молодшої та середньої вікової групи. Серед юнаків молодшої вікової групи переможцями стали: Віктор Трясоногов з команди “Арабіка” (СЗНЗ № 130 м. Києва), Олександр Проценко з ЦДЮТ Дніпровського району, Малік Нічога з команди “Архімед” (ліцей № 208). Серед дівчат перемогла Єлизавета Константинопольська (ліцей № 208), другою стала Інна Васильченко, третьою — Олександра Ісаєва (обоє команда “Арабіка”, СЗНЗ № 130). У середній групі серед хлопців призерами стали: Володимир Шевчик (“Архімед”), Микола Киричок (ЗНЗ № 231 м. Києва) та Антон Ткаченко з “Арабіки”.

На дистанціях ІІІ класу за першість та норматив І спортивного розряду змагалися спортсмени середньої вікової групи та представники категорії “дорослі”. У середній групі перемогли: Юрій Сак, Володимир Чучканов, обоє з команди “Архімед”, третім став В'ячеслав Плєшков з Дарницького ЦДЮТ. Серед дівчат призерами стали Олександра Єременок, Катерина Овчарик з “Арабіки” та Вероніка Гільд з “Архімеда”. Серед чоловіків першість вибороли представники команди “Темп” з м. Ніжин Сергій Онищенко-І місце, Євгеній Кононець-ІІ місце, Максим Пономаренко з Дарницького ЦДЮТ став третім. Серед жінок першою стала Катерина Левченко з м. Миколаїв, другою-Олександра Дудник, третьою-Анна Цирень з команди “МКС” м. Київ.

В командному заліку змагань серед І класу перемогла команда “Архімед” з ліцею № 208, другою стала команда ЦДЮТ Дарницького району, третьою-”Арабіка” з СЗНЗ № 130.

Серед ІІ класу першість вибороли представники “Архімеду”, другою стала “Арабіка”, третіми-команда ЗНЗ № 231.

У ІІІ класі перемогла команда “МКС” з Києва, другою стала “Арабіка”, третьою представники “Архімеду”.

12 лютого в ЗНЗ № 130 пройде ІІ етап змагань за кубок Києва.

Головний суддя змагань

методист ЦДЮТ Ігнатенко С.Г.

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.